sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Virvon varvon!

Aurinkoista palmusunnuntaita!
Tänään sain vihdoin valmiiksi pääsiäismunaneulomukseni. Suunnittelin niiden tekoa jo viime pääsiäisenä, ja nyt sain viimein aikaiseksi toteuttaa ne. Kyseessähän on siis Arnen ja Carlosin, kahden norjalaisen "joulupallomiehen", keksintö joka on saanut suuren suosion ympäri maailmaa. Lainasin kirjastosta heidän kirjansa Pääsiäiskoristeet, ohjeet ovat siitä. Hyviä ja helposti ymmärrettäviä perusohjeita, joihin voi helposti keksiä omat kuvionsa. Kirjassa on myös ihania neulottuja pääsiäspupuja, joille voi tehdä villapaitoja...  Täytynee kokeilla niitäkin :) Kirja on myös hyvin suomennettu!
Neulotut munat pääsivät roikkumaan lamppuun keittiön pöydän yläpuolelle. Munat on neulottu Novitan Wool ja Nalle -langoista ja täytetty lampaanvillalla. Ihan säännöllisiä ja identtisiä munat eivät ole... Hyvää kirjoneuletreeniä siis! Munat on nopeita neuloa ja värejä ja kuviota muokkaamalla saa omaan kotiin istuvia pääsiäismunia.
Mukavaa pääsiäistä!



2 kommenttia:

  1. Oi, kuinka ihania, sä oot taitava. Kunpa itsellänikin pysyisi puikot yhtä hyvin kädessä :) Ja tervetuloa blogimaailmaan ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! :) Siitä vaan kokeilemaan, varmasti osaisit!

    VastaaPoista